Bun venit pe ursitoarebotezbucuresti.ro !

Esti un parinte modern? Atunci, ai nevoie de ursitoare la petrecerea copilului tau!

Povestile despre ursitoare se cunosc  de foarte mult timp. Istoria spune ca dupa 3 zile de la nastere,  ursitoarele vin la copil si ii menesc destinul. In zilele de astazi lucrurile difera putin, intrucat acestea nu sosesc la miezul noptii, in maternitaate sau acasa, ci la petrecerea de botez, unde creeaza o atmofera de basm.
Daca te intrebi de ce ai nevoie de ursitoare, raspunsul este unul simplu. Asa cum copilul este crestinat doar o data, asa si petrecerea sa este unica. De aceea, 3 ursitoare superbe, imbracate in tinute aparte, alese cu grija isi propun sa faca din evenimentul micutului tau un moment de poveste, care va ramane mereu in  memoria voastra, dar  si a  invitatilor. Acum, ca ai inteles ca trebuie sa le ai la petrecerea copilului tau, este momentul sa iti spunem ce fac concret. Ele nu stau mai mult de 40 de minute, dar in tot aceste timp, atat micutul, cat si invitatii sunt participanti la o scena de poveste. Vorbele lor sunt spuse cu atata caldura, taina si pricepere incat totul se transforma. Soaptele lor sunt adresate in primul rand copilului, mamei, nasilor, dar si invitatilor. Din acest motiv, toti cei prezenti, pe langa faptul ca asista la o scena vesela, dar mai presus, emotionanta, chiar si participa.
Stim cu totii care sunt valorile importante in viata si mai cu seama, cele pe care le doresti copilului tau. Intelepciunea, dragostea, norocul sunt destinate micutului tau. De asemenea, ursitoarele sunt vestitoare. Ele urmaresc intregul destin al copilului, mentionand de tot ce va avea parte in viata aceasta. Ursitoarele creeaza o lume in care totul este posibil, vrajile au loc, dorintele se implinesc, iar magia exista. Replicile spuse, nu doar ca sunt inspirate din traditie, dar acestea sunt adaptate realitatii. Baghetele magice ale zanelor indeplinesc dorinte si daruiesc copilului tau bucurie, dragoste, noroc, protectie si fericire.
Atmosfera se destinde, chipurile invitatilor tai sunt vesele, iar personajele principante, voi, parintii, cat si nasii, veti constientiza ca primul eveniment al copilului vostru este unul de neuitat. Asadar, zanele nu au doar rolul de a ursi copilul, ci si de a trasforma petrecerea micutului intr-un eveniment reusit.
Cu siguranta esti unul dintre parintii care vor ca botezul si mai cu seama petrecerea de dupa sa fie o amintire placuta si sa va faca mandri. Ursitoarele pot contribui cel mai mult la acest aspect, asa ca, nu mai sta pe ganduri!