Bun venit pe ursitoarebotezbucuresti.ro !

Un moment de neuitat alaturi de zanele ursitoare

Am asteptat cu mare nerabdare ziua botezului fetitei noastre. Am pregatit totul pana in cele mai mici detalii. Baloane, muzica, tort, aranjamente florale in cea mai calda nuanta de roz, doar avem fetita. Dar am uitat de Ursitoare. Nu m-am gandit ca trebuie, pana ce nu am vazut o postare pe o pagina de Facebook. Am intrat curioasa si am fost uimita de talentul pe care il au aceste tinere fete. Filmuletele de pe pagina lor de Facebook: https://www.facebook.com/UrsitoareBotezBucuresti.ro/ m-au impresionat.

Rochiile desprinse din basme m-au fermecat, dar si atitudinea si gratia fetelor sunt de nedescris. In cele din urma scenariul m-a convins sa le chem si la botezul micutei mele. Si intradevar, strofele in care ii vorbeau piticei mele despre mama si bunici m-au emotionant pana la lacrimi.

Am reusit sa ma abtin din plans, cand si-a facut aparitia zana cea rea. Toate zanele ursitoare o numeau Malefica, dar hazul si buna dispozitie de care a dat dovata nu au aratat cat poate fi ea de rea, ci mai degraba cat poate fi de amuzanta. Recomand cu multa incredere echipa aceasta de ursitoare.

Maria T.pizap-com14748839264711